Voor elk wat wils

Als je op internet een filmpje aanklikt en er zich voor je ogen een paard ontvouwt dat een deuntje op een blokfluit ten beste geeft, schieten je wenkbrauwen toch even opwaarts en dan denk je: het moet eigenlijk niet nog gekker worden. Toen ik enigszins van mijn verbazing bekomen was, moest ik vooral lachen met een van de commentaren.
“How did I get here?????” vraagt iemand zich af en dat vertolkt precies wat ik dacht: “Hoe ben ik hier in vredesnaam terechtgekomen????”
Als jij je ook aan dat muzikale ros wilt vergapen, dan is hier de link: paard bespeelt blokfluit.

Mocht je denken dat je daarmee ongeveer alles gezien hebt, dan denk je verkeerd, want ik heb iets wat je wellicht nog nooit aanschouwd hebt. Als je deze link aanklikt ─ Tuffen in Korea ─ en vervolgens het filmpje start dat je daar aantreft, ben je op weg naar een bloedstollende gebeurtenis. Wees vooral op je hoede, want dit is niet mis en ik wil niet dat je je een hartverzakking schrikt.

Copyright Uilenvlucht 2018 Frontier Theme