Koopal

Er is een tijd geweest dat leden van de langvingerige gilde en ander boeventuig zich bij voorkeur in allerhande vegetatie verstopten en daarom de naam struikrovers verwierven. Vandaag de dag verschuilen zulke onbetrouwbare sujetten zich liever op het wereldwijde web van internet, waar ze als spinnen in een hinderlaag liggen en zich meedogenloos op de prooien werpen die ze kunnen verschalken.

Ik placht nooit wat te kopen per internet. Het mangelt me weleens aan vertrouwen en ik vreesde dat ongure elementen op de loer lagen, om me op slinkse wijze de geheimen van mijn bankrekening te ontfutselen en die vervolgens helemaal kaal te plukken. Verleden week kreeg ik echter een reductiebon van Zalando en toen ik me tot hun website wendde, ontdekte ik daar enkele artikelen die ik best wel wilde hebben. Na enig weifelen plaatste en betaalde ik mijn bestelling. Het mag gezegd: Zalando zorgde voor een stipte en correcte uitvoering ervan en ik heb niets dan lof voor de manier waarop dat gebeurde.

zalandoEén minpunt slechts: in de reclamefilm van Zalando slaakt de pakjesbezorger een soortement junglekreetje als men hem na het aanbellen opendoet. De man die zich gisteren bij mij aanmeldde, deed dat niet en dat vond ik wel jammer. Maar goed … perfectie is niet van deze wereld.

Vanwege de goede afloop heb ik zowaar zin gekregen om nog iets te kopen, maar ik weet nog niet wat.

Copyright Uilenvlucht 2018 Frontier Theme