Bijna juist ─ 8

"Ik heb vannacht uitstekend geslapen en vanmorgen voelde ik me zo fris als een groente", zei de vegetariër die het hoentje liever met rust liet.

"Ik kan prima op mezelf passen", stelde het meisje op de televisie, maar dan in het Engels.
"Ik kan prima op mezelf plassen", schreef het meisje dat voor de ondertitels zorgde.

"Hun salaris is gehalveerd met 50%", verkondigde de journalist. Mogen ze nog van geluk spreken dat men een salaris niet met 60% kan halveren.

Omdat ik toch naar de supermarkt moest, vroeg een vriendin of ik een paar dingen voor haar wilde meenemen. Ik zocht me een ongeluk naar de zoethoudthee die op haar lijstje stond en stuurde haar toen in arren moede een sms-berichtje met de vraag of het ook ‘zoethoutthee" mocht zijn.

"We hebben spelers moet vervangen door middel van blessures", zei de trainer van de voetbalploeg. Het zal dan ook niemand verbazen dat ze de wedstrijd verloren, want met blessures schop je het niet ver.

Copyright Uilenvlucht 2018 Frontier Theme