Goedkoper per half dozijn

Een van de grootste onopgeloste raadselen in het restaurantwezen is de reden waarom men in een tjokvol restaurant sneller bediend wordt dan wanneer het restaurant halfleeg is; het lijkt erop dat het personeel trager werkt naarmate ze minder te doen hebben.

Als ik me verveel, stuur ik een sms naar een willekeurig nummer met de boodschap: “Ik heb het lichaam verstopt. En nu?”

Wij zijn vrienden voor ‘t leven en als je valt, zal ik je overeind helpen … zodra ik uitgelachen ben.

“Met carnaval maken we plezier en da’s plezant”, zei de Prins Carnaval en ik geloofde hem onvoorwaardelijk.

Ze vroeg me om de zaken uit haar standpunt te bekijken. Ik staarde door het keukenraam.

Ik ben mijn tijd ver vooruit, want ik kijk nu al naar programma’s voor bejaarden.

Copyright Uilenvlucht 2018 Frontier Theme