Het lot valt altijd op Jonas

murmeltier&miereneter

Ik was van plan om jullie op de bovenstaande afbeelding te trakteren toen ik na mijn vakantie de draad van mijn blog opvatte, want er mag al eens gelachen worden. Dat mocht ik wel willen, maar het leven had het kennelijk niet zo begrepen en gaf me zo’n ongenadige ram dat mijn kleren uit de mode waren toen ik ervan bijkwam.

Men zou warempel geloof gaan hechten aan het spreekwoord dat ik als titel van dit schrijfsel gebruik: het lot valt altijd op Jonas, ofte een pechvogel heeft altijd ongeluk. Edoch daarom niet getreurd! We blijven proberen en als het een beetje meezit, doe ik jullie morgen kond van mijn niet bepaald benijdenswaardige lotgevallen, want vandaag wordt er nog wat aan me gesleuteld.

Hoe gaat het trouwens met jullie?

Copyright Uilenvlucht 2018 Frontier Theme