Kletsmajoor

De prijs summa cum laude van de nietszeggendste lariefarie gaat deze week naar een notoir politicus, die tot voor kort zowaar een ministersambt bekleedde en allicht hoopt om dat na de op til zijnde verkiezingen opnieuw te mogen doen. Als het aan mij ligt, zal dat zeker niet gebeuren, maar ik heb natuurlijk niet veel te kraaien. Ik mag al blij zijn dat men het me niet kwalijk neemt dat ik besta.

Tijdens een interview debiteerde hij met kleverige handelsreizigersvlotheid het volgende:

Dat resulteerde al snel in een resultaat.

Kijk, dat is nog eens duidelijke taal, zie! Wat wordt een mens daar toch onnoemelijk veel wijzer van. “Ga daarmee naar den oorlog!” zou mijn lieve moeder zuchten als ze nog leefde. Helaas resulteerde haar leven al jaren geleden en veel te vroeg in een resultaat: de dood.