Kannibalen in de kantlijn

“Justine Henin heeft zich met sprekend gemak geplaatst voor de finale”, zei de journalist die zich beroepshalve met tennis inlaat en hij vervolgde: “Ze at haar tegenstandster op.”

En maar mens toch! Ze zal dat meisje toch eerst in de pan gehakt hebben, mag ik hopen.

Vervolgens besteedde hij enige aandacht aan de rijzende tennisster: Yanina ‘Whoopie!’ Wickmayer.
“Het zal me werkelijk benieuwen wat zij allemaal in haar marge heeft”, verklapte de journalist.
Nou, dat benieuwt mij eveneens in niet geringe mate, want … Wel, eh … ik dien toe te geven dat ik een leek ben op het gebied van de vrouwelijke anatomie en ik weet dus eigenlijk niet wat ik me bij zo’n marge moet voorstellen, of waar ik die moet zoeken. Ik vind het alleszins een beetje een dubbelzinnige benaming, waardoor er een aantal geen twijfel overlatende en dus ronduit ontuchtige beelden mijn hersens binnensijpelen, maar ik ben er me terdege van bewust dat ik over een lenige, om niet te zeggen breidelloze en dus in hoge mate ongezonde fantasie beschik.

Wat heeft Yanina Wickmayer in haar marge? Zou het misschien die fameuze whoopie kunnen zijn? Of heeft de journalist zich versproken en bedoelde hij eigenlijk mars?

Copyright Uilenvlucht 2018 Frontier Theme