De afwerkplek

Ik ben een ruimdenkend mens en ik kan het hebben dat jongelui in de uitbundige vegetatie rondom mijn woning met hun seksualiteit experimenteren. Zelf mag ik immers ook graag in de ruige ruimte der natuur het penseel hanteren en dan bedoel ik niet het soort kwast waarmee men bijvoorbeeld een stilleven schildert.

Ga dus gerust jullie gang, geile bosneukers en hete truffels, maar als jullie zich verrichter zake in het slijk vastrijden, verzoek ik jullie vriendelijk, maar met aandrang, om niet meer in het holst van de nacht bij me aan te bellen om hulp te vorderen.

Ik vertoefde namelijk in verkwikkend gezelschap en samen bevonden we ons in hogere sferen, omdat we aan komieke sigaretten gelurkt hadden. Dat we in die gelukzalige toestand het huis dienden te verlaten om jullie voertuig los te wrikken, zette zeer zeker een domper op de goeie zin die we meestal in ‘t leven hebben. Bovendien zijn we met modderschoenen thuisgekomen en daarom mag ik straks op mijn knieën over de parketvloer kruipen, om die gemene vlekken weg te boenen.

Ik neem aan dat jullie graag de lusten willen, maar dat is nog geen reden om de lasten op mij af te schuiven. Gelieve daar voortaan rekening mee te houden.

Copyright Uilenvlucht 2018 Frontier Theme