Huishoudelijke mededeling

De kogel is door de kerk. Vanwege mijn bijna magische honger naar schoonheid ben ik die afzichtelijke reclameboodschappen die hier de rust verstoren intussen goed zat. Ik heb besloten om daar wat aan te doen. Gisteren heb ik me een domeinnaam en een flinke portie webruimte aangeschaft, zodat ik binnen afzienbare tijd mijn blog compleet zelf zal kunnen beheren, zonder inmenging of tierelantijnen van derden.

Die overstap van wordpress.com naar wordpress.org is niet voor meteen. Wel zal ik hier minder regelmatig opduiken, omdat ik mijn toch al schaarse vrije tijd vooral aan het voorbereiden van de verhuizing wil besteden. Ik wil dat die vlekkeloos verloopt en dat heeft kennelijk nog heel wat voeten in de aarde. Zodra alles in de plooi valt en ik me op mijn nieuwe plek vestig, zal ik jullie hier de adresverandering mededelen.