Per scerpe examinatie ende torture

Wat ik vragen wou … Kan iemand van jullie me misschien vertellen of er in Fort Worth, Texas, een van die twijfelachtige organisaties van de Amerikaanse overheid gevestigd is? Uilenvlucht krijgt namelijk iedere dag gemiddeld vijf keer een aldaar gevestigde bezoeker binnen. Het IP-adres is onvolledig en laat zich dus niet natrekken. Ik zie weliswaar geen wolven of beren op de weg, want het kan natuurlijk ook gewoon een uitgeweken Nederlandstalige zijn die graag van mijn pennenvruchten snoept, maar ik ben nu eenmaal verschrikkelijk nieuwsgierig en misschien ook een heel klein beetje verontrust.

Ik heb hier namelijk ooit verkondigd dat ik Bush Junior als een volslagen idioot beschouwde. Ook met Sarah Palin ─ she is so stupid she puts lipstick on her forehead when she wants to make up her mind ─ en presidentskandidaat McCain stak ik danig de draak (zie afbeelding). Met de verkiezingen in het vooruitzicht wil ik graag mijn ongezouten mening over de Amerikaanse maatschappij en hun opperhoofden blijven spuien, maar anderzijds wil ik nu ook niet echt in Guantánamo terechtkomen.

Copyright Uilenvlucht 2018 Frontier Theme