Woudloopsters

De televisie speelde op de achtergrond van wat ik aan het doen was. Hetgeen men vertoonde — het verslag van een soortement overlevingstraining — interesseerde me slechts matig, of eigenlijk helemaal niet. Hoewel het programma naar de nochtans veelbelovende naam Babes in the Woods luisterde, lag het er vingerdik op dat het hele gebeuren in scène gezet was, teneinde op seksuele prikkels beluste kijkers te plezieren. Nu kan ik niet ontkennen dat ik wel degelijk op seksuele prikkels belust ben, maar ik haak af als de daarmee gepaard gaande opwinding moet opgewekt worden door mensen die acteren als smeltend asfalt.

Die ‘babes in the woods’ waren twee schepsels van vrouwelijke kunne, wier enige verdienste erin bestond dat ze … tja, ik zou het waarachtig niet weten. Ik geloof dat ze, toegerust met wulpse tieten en dito lippen, als sekssymbolen door het leven gaan, maar vergeef het me alsjeblieft als ik me vergis, want ik ben niet goed thuis in die materie. Ze heetten Paris Hilton en Nicole Richie. Tijdens hun barre tocht door onherbergzame wouden wedijverden ze met elkaar in kirrende domheid.
─“My cock is great!” zei de ene opeens.
─“Indeed!” beaamde de andere dat. “I think my cock is exceptional.”
Ik geloofde niet wat ik hoorde, dus keek ik op van wat ik aan het doen was en wendde de blik naar het scherm. Daar hurkten de babes bij een anemisch kampvuurtje, omringd door nachtelijk duister en grimmig woud.
─“My cock is undaunted!” zei Paris (of Nicole) en Nicole (of Paris) knikte instemmend.

Ik begreep er niets meer van. Waren ze travestieten? De tieten hadden ze alleszins, maar die traves kon ik nergens bespeuren. Hoewel ze zich beiden met buitengewoon futiele broekjes omgord hadden, verried niets dat zich daarin het voor vrouwen hoogst ongebruikelijk lichaamsdeel bevond, waar zij zo hoog mee opliepen. Ik stond voor een raadsel.

Ik kreeg pas uitsluitsel toen de aftiteling liep. De meisjes lieten zich tijdens hun uitje begeleiden door een man die zich een overlevingsexpert noemde en Myke Hawke heette. Uitgesproken door een Amerikaanse mond klinkt Myke Hawke ongeveer als My Cock … en zodoende weet ik nu dat Paris en Nicole geen van beiden over een fantastische, buitengewone en onversaagde lans der liefde beschikken, maar dat ze Myke Hawke een geweldige, uitzonderlijke en onverschrokken vent vinden.