Een zee van tijd

Als we nog even zo doorgaan komt er nooit een eind aan het jaar 2012. In februari hebben we er al een schrikkeldag aan toegevoegd en tijdens de volgende nacht zadelen ze ons nolens volens, nillens willens en goed- of kwaadschiks met een schrikkelseconde op:

Een nieuwe schrikkelseconde zal in de UTC tijdschaal geïntroduceerd worden op 30 juni 2012, om 23u 59m 59s UTC.
In België en Nederland komt dit overeen met 1 juli 2012, om 01 u 59 m 59 s1.
Dit heeft als gevolg dat alle klokken in België en Nederland met één seconde vertraagd moeten worden op 1 juli 2012, om 02u 00m 00s.

Als ze denken dat ik voor die ene seconde opnieuw en nog maar eens met al mijn klokken, uurwerken en horloges zal klooien, dan hebben ze verkeerd gedacht. An me nooit niet! Ze mogen van mij het moeras inzakken met hun schrikkelseconde.

Copyright Uilenvlucht 2018 Frontier Theme