Ik protesteer!

Ik moet jullie tot mijn spijt mededelen dat er hier vandaag geen vers pennenvruchtje van me zal verschijnen. Ik ben namelijk in staking.

Vanmorgen was ik het slachtoffer van verbaal geweld. Ik kwam onverhoeds in het vaarwater van een meute wielertoeristen terecht en omdat die heren vonden dat het gezapige tempo dat ik ontwikkelde danig hun samenhang verstoorde, begonnen ze me allerhande ongeneeslijke ziekten toe te wensen, om nog te zwijgen van de bagger die ze tijdens een fikse scheldpartij naar mijn kop gooiden, zoals bijvoorbeeld klootzak, slijkmossel, schurftluis, stoppelstier, lavementzak … en meer van dat fraais.

In navolging van wat het personeel van het openbaar vervoer in voorkomend geval doet, is dat ook voor mij voldoende reden om het werk neer te leggen.

Ik besef terdege dat jullie dientengevolge de onschuldige slachtoffers zijn van het onbeschofte en onbehouwen gedrag van anderen, maar dat zijn de normale gebruikers van trein, tram en bus ook.

Copyright Uilenvlucht 2018 Frontier Theme