Leve Felix!

Mijn drie poezen verslinden … nu ja … verorberen per maand onder meer ongeveer zestig blikken kattenvoer van het merk Felix. Vroeger aten ze Whiskas, maar daar ben ik van afgestapt, omdat ik boos ben op de verdeler van dat product: de N.V. Masterfoods. Die heeft me namelijk een kloot afgetrokken en omdat ik een wraakgierig mens ben, zullen ze nu jaarlijks ruim zevenhonderd blikken minder verkopen. Dat scheelt een slok op een borrel.

Jaren geleden hielden ze een reclamecampagne. Mijn drie viervoeters zouden elk een leuk verrassingspakket toegestuurd krijgen als ik op een formulier hun naam en adres invulde. Wat ik toen deed. De meisjes bleven met het geduld van zielen in het vagevuur op de beloofde attentie wachten, maar verleden week had ik daar schoon genoeg van. Wie mijn huisgenoten aan het lijntje houdt en ze een pleziertje ontzegt, krijgt het met mij aan de stok. Ik heb alles wat de naam Whiskas voert de toegang tot mijn woning ontzegd en ik ben overgeschakeld op Felix. Ze vinden dat voedsel net zo lekker en het is bovendien ietsje goedkoper, hetgeen mooi meegenomen is, want ik blijf een zuinig mens, maar ook een dierenvriend die voor zijn katten nooit de hand op de knip zal houden.

Copyright Uilenvlucht 2018 Frontier Theme