Kijk mij eens een smak maken!

Nog geen maand geleden waren we met zijn allen enigszins in de ban van de satelliet UARS, die er de brui aan gaf en op ongecontroleerde wijze naar zijn afzender terugkeerde. In het komende weekend mogen we de satelliet ROSAT verwachten, die eveneens op zijn retour is en gedeeltelijk op aarde zal tuimelen of in het water plompen. Dat kan volgens mij niet goed blijven gaan. Ooit komen daar brokken van.

Als ik rotsvast van iets overtuigd ben, staaf ik dat soms met de uitdrukking: er mag een satelliet op mijn kop vallen als het niet waar is. Aangezien kunstmanen geen vastigheid blijken te bieden en wel degelijk op je kersenpit kunnen kukelen, denk ik dat ik voortaan beter op een andere manier kracht kan bijzetten. Ik weifel aangenaam tussen een kind en een tweede navel:

  • Ik mag een kind krijgen als het niet waar is.
  • Ik mag een tweede navel krijgen als het niet waar is.

Entre les deux, mon coeur balance. Weten jullie wat? Ik hou het nog even open en desnoods zal ik erom tossen.

Copyright Uilenvlucht 2018 Frontier Theme