Aapjes kijken

Robin is een sympathieke ondeugd en een no-nonsensejongen van de gestampte pot. Lisa heeft charme te koop en verstaat de kunst om er gebruik van te maken.

Toen Robin de allereerste keer Lisa in het vizier kreeg, poepte hij bijna in zijn broek. Zijn hart sloeg als een kalverstaart, want hij was in hoge mate verrukt van dat verwoestend mooie puikstuk en hij begon onmiddellijk ongebruikelijk veel om haar te geven. Hij voelde een ongelooflijke tederheid in zich opwellen, samen met het verlangen om haar te beschermen, om haar met liefde en zachtheid te omringen. Hij sloofde zich uit om zich aangenaam bij haar te maken en het wonder voltrok zich: Lisa liet zich zijn avances aanleunen, veranderde eerst in gelatine en ontstak toen in allesverzengende hartstocht. Binnen de kortste keren raakten ze verstrikt in de wurgende netten van de liefde. Ze hadden verkering.

Verleden week, tijdens een excursie met de klas, besloot Robin zijn hartenlap op ouderwetse wijze met een kaartje te verrassen. Hij maakte er veel werk van, bestuurde zijn pen met bevlogenheid, gebruikte precieuze schoonschriftletters en schreef:

“Tijdens het bezoek aan de zoo, moest ik de hele tijd aan je denken.”

Ik hoop dat hun prille relatie al tegen een stootje kan en deze ietwat ongelukkige frase overleeft

Copyright Uilenvlucht 2018 Frontier Theme