Applaus

Om de gillende hitte te vermijden heb ik gisterenmorgen op een gruwelijk vroeg tijdstip ─ meteen na het holst van de nacht ─ een fietstocht ondernomen. Dat viel aardig mee, om niet te zeggen dat mijn nogal ontijdige uitstap een groot succes was. Ik oogstte veel bijval en kreeg voortdurend staande ovaties van zij die zich in de wegbermen ophielden. Van klaprozen kun je dat natuurlijk verwachten.

2 Comments

Add a Comment
  1. Gelukkig kwam er geen politiepatrouille langs. Gegarandeerd had je in ‘t zakstje moeten blazen!!

    1. Laat het nu zo zijn dat er wel politie mijn pad kruiste. Ze bekeken me nogal argwanend, maar ik gebaarde van krommenaas, want dat kan ik goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright Uilenvlucht 2017 Frontier Theme