Lentenieren

Ik was tot gisteren in een land hier ver vandaan (waar mijn wiegje heeft gestaan). Toen ik vernam dat de herfst daar vandaag zou beginnen, ben ik in allerijl op een grote vogel geklauterd, om met gezwinde vleugelslag en gejaagd door straalmotoren naar Vlaanderen te fladderen, waar vanmorgen, meer bepaald om 11.28 uur, de lente haar intrede doet.

Prijs de hemelen! Men zou er haast optimistisch van worden. Dat wordt drie maanden genieten! Als het niet regent.

piepkuiken

4 Comments

Add a Comment
    1. Bedankt en een groet terug.

  1. Ik had al een stil vermoeden dat je even er vanonder was gemuisd naar het land waar je wiegje heeft gestaan! Hopelijk een deugddoende tijd gehad. Het lijkt er echter op dat je de herfst heb meegebracht!!

    1. Tegenwoordig muis ik er vanonder zonder daar op mijn blog ruchtbaarheid aan te geven, want vermoedelijk zijn niet al mijn lezers zuiver op de graat en sommigen zouden mijn stulp tijdens mijn afwezigheid weleens met een ongewenst bezoek kunnen vereren. Niet dat ze hier een grote buit zullen aantreffen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright Uilenvlucht 2017 Frontier Theme