Een sportieve zondag

Ik heb vanmorgen gedurende bijna vier uur naar de finale van de Australian Open gekeken. De Zwitser Roger Federer nam het op tegen de Spaanse Rafael Nadal. Ik supporterde vanzelfsprekend voor Nadal, want dat is sinds jaar en dag mijn favoriete tennisspeler.
Hij verloor.

Vervolgens keek ik naar het wereldkampioenschap veldrijden in Luxemburg. Ik supporterde vanzelfsprekend voor de Vlaamse Wout van Aert, want dat is sinds jaar en dag mijn favoriete veldrijder.
Hij won, zij het een beetje op een diefje, zoals we dat in Vlaanderen zeggen.

Ik prijs me gelukkig dat toch een van mijn favorieten met de overwinning ging lopen, want als ze beiden verloren hadden, zou dat genoeg geweest zijn om me naar een drankhol te drijven. Nu kan ik rustig thuisblijven en naar de fles grijpen. Dat is alvast goedkoper en aangezien ik een beetje op de penning ben, is dat mooi meegenomen.

4 Comments

Add a Comment
  1. Naar de fles grijpen of een drankpoli induiken leest weinig sportief.

    Sobere groet,

    1. Je lichaam op een barkruk hijsen, vind ik een sportieve handeling en naar een fles grijpen moet je als oefening ook niet onderschatten.

  2. Ik heb het sportieve op TV allemaal gemist. Ik ga toch liever eten bij mijn dochter dan voor de buis te zitten en me sportief te voelen bij het kijken naar sport ,hè-hè !

    1. Ik zou ook liever bij een van mijn kinderen de voeten onder tafel steken, maar aangezien ik geen kinderen heb, moet ik van de nood een deugd maken: thuisblijven, zelf mijn potje koken en voor het ruitje zitten. Edoch, daarom niet getreurd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright Uilenvlucht 2017 Frontier Theme