Stand van zaken

Twee maanden geleden heb ik hier, in Oplichterij, de Vlaamse Radio- en Televisieomroep (VRT) aan de schandpaal genageld.

Dit ‘Huis van Vertrouwen’ ─ zoals ze zichzelf graag optooien met een vlag die lang niet altijd de lading dekt ─ had het namelijk bestaan om tegen betaling de app Dagelijkse Kost aan te bieden, aldus goed garen spinnend bij het populaire kookprogramma van Jeroen Meus. Toen bleek dat het ding ernstige mankementen vertoonde, namen ze het klakkelings uit de handel, zonder enige vorm van restitutie voor de kopers ervan, inclusief de amateurkok, dwazekloot en schrijver van dit berichtje.

De amateurkok, dwazekloot en schrijver van dit berichtje is echter geen katje om zonder handschoenen aan te vatten, dus goot hij zijn protest in een e-mail, die hij naar de VRT stuurde en openbaar maakte in het bovengenoemde schrijfsel Oplichterij.

We zijn ondertussen twee maanden verder. Enige tijd geleden heb ik van de VRT deze e-mail ontvangen:

vrtmail
En gisteren heeft dat fameuze bedrag mijn bankrekening gespekt. Ik weet het: het is een halfslachtige oplossing, maar iets is beter dan niets zullen we maar zeggen. Ik zal in alle geval nooit meer een door de VRT uitgebrachte app aankopen.

3 Comments

Add a Comment
  1. Beter iets dan niets!!

    ps.dank voor je reactie op mijn nieuwe blog. Het is voor mij nog steeds wennen.

    1. Zo’n overstap moet je niet onderschatten. Als er een probleem opduikt, mag je me gerust contacteren. Ik heb ondertussen meer dan 12 jaar ervaring met zowel wordpress.com als wordpress.org,, dus weet ik wel het een en het ander, zij het lang niet alles natuurlijk.

  2. Fijn dat je het voorstelt. Ik moet echt mijn weg zoeken en ben ook bang geworden iets verkeerd te doen na de gebeurtenis met skynet. Het heeft me ook problemen buiten de blog zelf bezorgd met wachtwoorden en zo…Ik vind het nog altijd idioot dat ik van hen per sé een nieuwe blog moest aanmaken( de oude zouden ze er dan aankoppelen)met hetzelfde account wat totaal niet lukte. Daarna is alles in de fout gelopen ,ik zal ook wel verkeerde handelingen gedaan hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright Uilenvlucht 2017 Frontier Theme