In Vlaamse velden … 3

Ik maakte van de eerste herfstdag en het nogal suffe weer gebruik om opnieuw en nog maar eens de ruige ruimte van de natuur in te duiken. Zo kwam ik na wat peddelen in Wilskerke terecht. Aan de rand van dat rustige polderdorpje trof ik een rustplaats voor fietsers en wandelaars aan, die als schoolvoorbeeld kan gelden voor alles wat er op dat gebied bestaat: fraaie fietsrekken, verzorgde tafels en banken, ruime vuilnisbakken en zelfs wat speeltuigjes voor het klein grut.

Wilskerke

Ik zat er wat naar onbelemmerde verten te staren en vervolgde toen mijn weg, om geruime tijd later in de Uitkerkse Polder terecht te komen. Daar diepte ik mijn cameraatje op om er een stilleven aan toe te vertrouwen …

Stilleven

… en even later een nog stiller leven …

StillerLeven

Zien jullie die appetijtelijke appel? Luttele minuten later had ik die met huid en haar opgevreten, want ik moest natuurlijk ook doodgemoedereerd dat onnozele klevertje van Pink Lady verorberen. Het was trouwens niet de eerste keer dat ik dergelijke aanhangsels vergat te verwijderen. Ze moesten verbieden dat ze die op hapklare vruchten plakken.

The Author